icon

Troya Müzesi

  • (21 Yorum)

Müzeler

4.4

Rezervasyon Yap

Müsaitlik & Fiyat Sorgula

  • ARA

  • YOL TARİFİ

  • KAYDET

  • WEB SİTESİ

Çanakkale’nin Merkez İlçesi’ne bağlı Tevfikiye köyü içerisinde bulunan Troya Müzesi 1998 yılında UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası listesinde yer almaya hak kazanmıştır. Troya Antik Kenti uzun soluklu inşaat süreci yaşamıştır. İlk olarak 2013 yılında inşaasına başlanan bu müzenin inşaat çalışmaları birtakım sebepten 2015 yılında durmuştur. Daha sonra 2017 yılında tekrar inşaatına devam edilmiş ve 2018 yılının Ekim ayında müze severlerin hizmetine sunulmuştur.

Müzeye girdiğiniz anda rampadan inerek duvarlarda bulunan Troya’nın farklı katmanlarını görebilirsiniz. Troya Antik Kenti’ne ait mezar taşları, sahne canlandırmaları, heykeller ve fotoğraflar ile sizlere kent anlatılmaktadır. Müzeye giriş yapılmadan önce müze ziyaretçilerine arkeoloji bilimi basit şekilde anlatılmaktadır. Bu anlatım içerisinde arkeolojik ve arkeometrik tarihleme yöntemleri, neolitik, kalkolitik, tunç çağı, demir çağı, höyük, restorasyon, konverasyon gibi terimlerin basit anlatımı yer almaktadır. Bu sayede ziyaretçiler daha bilinçli olarak müzeyi gezebilmektedir.

Müzede bulunan eserler mermer, heykel, lahit, sunak, mil taşı, yazıt, lahit, paleolitik balta ve kesiciler, pişmiş toprak seramikler, metal kaplar, altınlar, silahlar, sikkeler vb. birçok tarihe ait unsurlar bulunmaktadır.

Müzede kullanılan teknolojiler ile de ziyaretçilere en iyi kalitede hizmet sunulmaktadır. Ziyaret esnasında görsel grafik tasarımlarla birlikte diorama yani anı veya hikayenin ışık oyunlarının da yardımıyla üç boyutlu aktarılması olayını dokunmatik ekran ve animasyonlar ile sergi anlatımı yapılarak ziyaretçilerin daha iyi bilinçlenmesi sağlanmaktadır.

Çanakkale Arkeoloji Müzesinde bulunan bütün eserler Troya Antik Kenti’ne taşınmıştır. Ayrıca Troya Antik Kenti Müzesi resmi olarak 18.03.2019 tarihinde açılmıştır. Bunların sonucunda da Çanakkale Arkeoloji Müzesi tamamen kapatılmıştır.

Troya Müzesi Nerede, Giriş Ücreti ?

Troya Müzesi Çanakkale ilinin Merkez ilçesinde bulunmaktadır. Müzeyi haftanın her günü 08:30 ila 22:00 arasında ziyaret edebilirsiniz. Müzeye giriş ücreti 1 yetişkin için 100 TL 'dir. Müze Kart sahipleri ücretsiz ziyaret edebilir.

Hazır Gelmişken

Troya Müzesi 'ni gezmeye gelmişken Çanakkale civarında gezilecek bir çok tarihi mekanı ve müzeyi ziyaret edebilirsiniz. Sitemizde bulunan Çanakkale Müzeleri sayfasını ziyaret ederek Çanakkale 'de gezilecek daha çok tarihi yeri ve müzeyi rotanıza ekleyebilirsiniz.

Özellikler

Troya MüzesiKredi Kartı
Troya MüzesiSigara İçilmez
Troya MüzesiPark Yeri
Troya MüzesiMüze
Troya MüzesiRezervasyon
Troya MüzesiTarihi Yer
Troya MüzesiMüze Kart Geçerli
Troya MüzesiGezilecek Yerler

Fiyatlar

Sıkça Sorulan Sorular

Tüm Yorumlar

4.4
Puanlama :


  • avatar

    @muharremaksoy9185

    Çanakkale merkeze 30km mesafede Tevfikiye köyünde doğal sit alanı olarak kabul edilen ve çoğu yerinde kazı çalışmaları devam eden bir köy tarihi bir çok eşya çıkartılan irili ufaklı binlerce tarihi envanterin görülebileceğini çok katlı bir müze binası. Ayrıca bina içerisinde ve dışarısında bir çok lahit ve yapıt mevcut bazila yaşantılarının kalıntıları çok etkileyici gelinip görülmesi gereken çok eski eşyaların barındıran bir müze. Bu arada müzenin havalandırması güzel çok sıcak günlerde bile içerisi serin. Müze kartınız var ise giriş ücretsiz. Ayrıca sonrasında yada öncesinde ören yerini de gezmenizi tavsiye ederim. Yalnız çok sıcak ve güneşli günlerde tercih etmemeniz dileğiyle.

  • avatar

    @ozanmutlu

    Muhteşem bir müze inşa edilmiş. Truva antik kentinde ve çevre bölgedeki kazılardan çıkan değerli eserler sergileniyor, antik kente giderseniz müzeye de girmeden geçmeyin. Müze hemen antik kentin girişinde solda yer alıyor. Müze için ayrıca bilet almak gerekir ama muzekart geçiyor. Öğretmen ve öğrenci ücretsiz. Ücretsiz otopark mevcut . İçeri girince ücretsiz tuvalet, vestiyer ve emanet dolabı var. Ayrıca hediyelik eşya satış yeri ve kafeterya var. Ancak fiyatlar çok pahalı. Hediyelik eşyaları Çanakkale merkezden aynalı çarşıdan almayı tavsiye ederim. Tabi merkeze gidecekseniz . Müze 3 katlı. Katlar arası geçiş rampa veya asansörle. Asansörler yeterli sıra olmuyor. Engelleri erişimi için çok uygun. Klimalı olduğunda yazın gezmek serin. İçeride eserler arasında gezerken eğlenceli oyunlar, dinlenme oturaklari, canlandırma ilizyonlar var.

  • avatar

    @yunusemrecosan3630

    Troya Antik Kenti ve Müzesi... ?Troya ovası manzaralı, Homeros’un İlyada Destanı’nda bahsedilen Troya Savaşı’nın yapıldığı yer olarak da bilinen Troya Antik Kenti UNESCO Dünya Miras Listesi’ne 1998 yılında girdi. Eteklerinde Troya’nın kurulduğu Kaz Dağı, Troya Savaşı’nın da nedeni olan dünyanın ilk güzellik yarışmasının yapıldığı yer. ?Güzellik yarışmasına katılan güzeller Hera, Afrodit ve Athena. Seçici görevini üstlenen ise Paris, kendisine Sparta kralının karısı Helena’yı vadeden Afrodit’i seçer. Paris’in Helena’yı kaçırması da savaşı başlatır. MÖ 3000 yılına kadar uzanan tarihi geçmişi ile dünyanın en ünlü arkeolojik alanlarından biri olan kent görülmesi gereken yerler arasında. Hemen yanındaki Troya Müzesi’ne de gitmenizi öneririm. ?Bu müze ile ilgili de YouTube kanalımda bir video yapmıştım. Antik kente ve müzeye giriş 100'er TL. Antik kent ve müze birlikte alınırsa 150₺. *Öğretmenlere ücretsiz. *Park alanının yanına yola park eden araçlar uyarılmalı. Güzelim park yeri varken içeri girip gölge diye kenara bırakılan araçlar yolu daraltıyor.

  • avatar

    @yusufsavas7800

    İnanilmaz bir müze, inanılmaz bir tarih. Müze içerisinde sadee Troya dediğimiz bölge değil tüm Çanakkale içerisinde bulunan milattan önce 6000 yılından günümüze kadar uzanan tüm tarih eserler yer alıyor. Müze içerisinde yaklaşık olarak 1000 den fazla eser olmasının yanı sıra her bir eser için açıklamalar mevcut. Müzeye 1 gün ayırmanızı tavsiye ederim. Özellikle sadece eserlerin değil eserlerin kazilma, bulunma, çalınma, elden ele değişme ve tekrar geri alınma hikayeleri Osmanlı belgeleri tarafından anlatılıyor. Müzekart ile ücretsiz girebilirsiniz. Otopark ücretsiz.

  • avatar

    @arzutasci

    Troya Ören yerine yıllar sonra 8 Temmuz 2022 tarihinde tekrar gittim. Ören yerinde gezi alanlarına ahşap yollar yapılması olumlu bir gelişme...Otopark ücreti alınması ise gerçekten garip...gişeleri ve cafeyi işleten firmaya kıyak olsun diye verilmiş anlaşılan...Cafedeki fiyatlar da havaalanı standartlarında.. 1 Magnum dondurma 50 TL. Bakanlık tarafından işletilen ve Troya Ören yerine bir kaç km. uzakta yapılan Troya Müzesinde (aslında Çanakkale Arkeoloji Müzesi) ise otopark ücreti yok... 5 kişilik bir aile nin Troya'yı ziyaret ettigini düşünürseniz ve giriş ücretinin 100 TL olduğunu düşünürseniz otopark ücreti ile beraber gerçekten insanları zorluyor. ...daha doğrusu belli insanlar dışında ziyaretçi olmuyor...oysa ki bu Ören yeri ve müzenin amacı gelecek kuşaklara kültür ve bilgi aktarmaktır.

  • avatar

    @mustafafidan1471

    Troya müzesi beklentilerimin yüksek olduğu ve hayal krıklığına uğradığım bir müze oldu. Bana göre boşuna vakit kaybı. Troya ören yerinde ise ayrı bir otopark soygunu vardı, motokaravanlar 40 tl sanki araziyi satın alıyoruz, ilk defa bir müze ören yeri paralı otoparka sahip berbat , hele ki truva adı o hep bir rezalet ,marangoz ahmet usta yapmış atı koymuşlar oraya ,şehir merkezindeki müzedekine 100 basar

  • avatar

    @Rehber

    2018 yılında açılan ülkemizin en modern ve yerinde müzelerinden oldu Troya, aynı yıl Troya Yılı da ilan edilmişti. Yanıbaşındaki binlerce yıllık Troias tarihinin sergilendiği müze Troya Ören Yerine yürüme mesafesinde. Giriş müzekart ile ücretsiz, otopark ve emanet dolabı gibi ücretsiz hizmetleri var, görevliler çok güleryüzlü karşılıyordu gelenleri tebrik etmek lazım.. Müzede ülkemizde bulunan 8 önemli lahitten ikisi sergilenmekte, Altıkulaç ve Polyksena. Schliemann ile Osmanlı arasında yaşanan süreci anlatan belgelerin sergilenmesi de çok ince düşünülmüş. Bugün Puşkin Müzesinde sergilenen Troya Hazineleri de geri geldi mi her şey çok daha güzel olacak ama bu haliyle de çok güzel mutlaka gidin görün ama önce Troya'yı mutlaka okuyun, araştırın.. Müze Müdürlüğü, sosyal medya hesaplarından da çok güzel yayınlar ve paylaşımlar yapıyorlar tebrik ederim..

  • avatar

    @arzutasci

    2018 yılında açılan ülkemizin en modern ve yerinde müzelerinden oldu Troya, aynı yıl Troya Yılı da ilan edilmişti. Yanıbaşındaki binlerce yıllık Troias tarihinin sergilendiği müze Troya Ören Yerine yürüme mesafesinde. Giriş müzekart ile ücretsiz, otopark ve emanet dolabı gibi ücretsiz hizmetleri var, görevliler çok güleryüzlü karşılıyordu gelenleri tebrik etmek lazım.. Müzede ülkemizde bulunan 8 önemli lahitten ikisi sergilenmekte, Altıkulaç ve Polyksena. Schliemann ile Osmanlı arasında yaşanan süreci anlatan belgelerin sergilenmesi de çok ince düşünülmüş. Bugün Puşkin Müzesinde sergilenen Troya Hazineleri de geri geldi mi her şey çok daha güzel olacak ama bu haliyle de çok güzel mutlaka gidin görün ama önce Troya'yı mutlaka okuyun, araştırın.. Müze Müdürlüğü, sosyal medya hesaplarından da çok güzel yayınlar ve paylaşımlar yapıyorlar tebrik ederim..

  • avatar

    @arzutasci

    Müze binası olarak tasarlandığı için ideal ancak Çanakkale Bölgesinin bütün buluntularını sergilemek için yetersiz ve uzak. Şehir merkezindeki muhtesem konumlu müzeyi kapatıp Parion, Assos, Maydos, A.Troas, Bademli, Uğurlu vb diğer buluntularin Troia adı altında Troia kentinin önünde kısıtlı vitrinlerde sergilenmesini doğru bulmuyorum. Örneğin bu Aphrodite, açıklaması şöyle: Literatürde Dardanos  Aphroditesi olarak anılan heykel, MÖ 4. yüzyılın ünlü heykeltıraşlarından Praksiteles’e ait Knidos Aphroditesi’nin yerel olarak üretilmiş bir kopyasıdır. Orjinali bulunamamış olan Knidos Aphroditesi, antik dönemde kopyası en çok yapılan heykellerden birisidir. Dardanos Aphroditesi diğer kopyalardan farklı olarak, kolunda ve bacağında Asklepios’un simgesi olan yılan biçimli pazubent taşımaktadır.

  • avatar

    @mustafatanis8412

    Türkiye'de bugüne kadar gittiğim en iyi müze. Doğa ile uyumlu, estetik kaygının sonuna kadar güdüldüğü bir yer. Başlarken kötü bir yönünü de vurgulamak isterim, maalesef "başıboş sokak köpeği sorunu" burada da var. Bahçesindeki başıboş köpekler gelen kadınlara ve çocuklara koşuyorlar, bu da insanları tedirgin ediyor. En azıdan müze bahçesindeki köpeklerin toplatılmasını veya alandan uzaklaştırılmasını beklerdim. Müzeye gelince, müthiş eserler var, troya’yı tam olarak anlamak isterseniz adresiniz burasıdır, 4 katlı mimari yapısı da muazzam. Tek başına Çanakkale’ye gelme sebebidir. Çanakkale-İzmir otoyolundan sapınca 5 km ileride, otoparkı var. Tavsiye edilir.

  • avatar

    @arzutasci

    Müze kartla girilebilen ve önünde otoparkı olan bu müze gördüğüm en rahat anlaşılabilir, bilgilendirici, güzel dizayn edilmiş müzeydi. Müze otoparkından itibaren çok hoş dizayn edilmişti. Müzede salt tarih anlatısı yerine oyunlar animasyonlar gösteriler kullanılmıştı. Çocukların tarihe ilgi duyması için yapılan oyunlarda vardı. Müzenin en üst katında kazı çalışmaların tarihi hakkında çok güzel bir bölüm vardı. Yine bu katta başka ülkelerde bulunan eserlerin fotoğraflarının olduğu bir gösteride vardı. Eserlerin en kısa sürede toprağına kovuşmasını diliyorum. Ayrıca müzenin mimarı Ömer Selçuk Baz' a bu güzel mimariyi kattığı için teşekkür ederim. Tekerlekli sandalye ile dolaşıma uygun.

  • avatar

    @arzutasci

    Troya müzesine ulaşım, şehir merkezinden köprü altından kalkan Tevfikiye dolmuşları ile sağlanmaktadır. Dolmuşlar doldukça kalkmaktadır( saat içinde kalktığını söyleseler de tıka basa olmadan kalkmamaktadır:D ).Troya müzesine müze kart ile giriş yapılmakta (öğrenci olanlar indirimli). Müze oldukça geniş ve ferah katlar arasında yürüyüş mesafesi uzun. Gidilip görülmesi gereken bir yer. Müze çıkışında köy kahvesinde oturabilirsiniz. Arka bahçesinde çam ağaçları altında çayınızı yudumlarken şehre dönüş otobüsünüzü bekleyebilir günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

  • avatar

    @elmasyigit

    Bence giriş ücreti pahalı.? geçerken bir uğrayalım dedik ancak girmedik bile ? otopark ücretli saati 15tl falandı yanlış görmediysem, 5dk ücretsiz sağolsunlar,ki zaten giris cikis ancak o kadar oluyor ucret sorup cikana kadar.hani tur otobusu olsa girse insanlar inip binene kadar en asagi 15-20dk gecer. arti 75 tl nedir ya.ulkemde tarihi bir yer görmek bile ateş pahası.max olması gereken ücret 30-40lirayi geçmemeli hadi ücret alınması gerekliyse.rant işi olmuş heryer ?

  • avatar

    @busratekin3617

    Daha otoparkında özelliğini ve güzelliğini hissettiriyor.Her yerde Truva dan gelen eserler var.Adım attığınız yerden tarih fışkırıyor sanki.Müzenin içi çok büyük ,üç dört kat boyunca eserler sergileniyor.Sinevizyon odaları ,küçük simülasyonlar ,çocuklar için eğitici oyunlarıyla çok güzel düşünülmüş.Her ne kadar Truva'nın en değerli hazineleri yurt dışına kaçırılmış olsa da burda da Truva tarihini tüm hatlarıyla bulabilirsiniz.Ayrıca müzenin bahçesi de çok geniş ve açık hava müzesi şeklinde burda da tarihi eserlerin, sütunların arasında gezebilirsiniz. Görülmesini şiddetle tavsiye ederim.

  • avatar

    @ozlemcamci1757

    Az önce açık hava alanı ile ilgili bilgi vermiştim. Kapalı alanını 2. Ziyaret edişim. Yine kronolojik konumlandırma, yeterli açıklamalarla harmanlanmış görsellikler müzeyi nasıl bitirdiğinizi anlamadan geçen uzun bir zaman ? yaşlılar ve engelliler için bile çok rahat dolaşma alanları yaratılmış.Asansör kullanmanıza bile gerek yok onlar için. Çünkü yormayan ,uzun soluklu rampalarla katlar birbirine bağlanmış. Tarihe ilginiz olmasa bile kişisel gelişiminiz, tarihe bakış açınızı bugünle harmanlarken değiştirebilecek görselliklerle bezenmiş güzel bir müze

  • avatar

    @ahmetburakoztur5242

    Müze ve antik kent gezmekten inanılmaz keyif alan biri olarak şunu söyleyebilirim ki gezdiğim tüm müzeler içerisinde en farklı ve orijinal deneyimi bu müzede yaşadım. Profesyonel bir altyapıyla hazırlandığı çok belli oluyor. Örneğin 3 katlı müzenin her bir katında farklı zamanlarda bulgulara rastlıyorsunuz. En üst kata geldiğinizde günümüze en yakın bulgular sizi karşılıyor. Bunun dışında sadece bulgulara değil o dönemdeki siyasi gelişmeleri belgeleriyle kanıtlayarak yurt dışına kaçırılmış tarihi eserlerimizin nasıl korunamadığını üzülerek öğreniyorsunuz. Buraya gelmeyi düşünenlere tavsiyem öyle 1 saatte gezer çıkarız diye plan yapmayın. Eşimle yaklaşık 3 4 arası bir zaman harcadık burada ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. O yüzden yarım gününüzü burada harcamak isteyebilirsiniz. Kendi adıma bu güzel eserlerin toplanması sergilenmesinde emeği geçen herkese bir tarih sever olarak şükranlarımı sunuyorum. Ellerinize sağlık

  • avatar

    @ezgigizembaybar

    Üzülerek söylüyorum ki içeride fazla birşey bulamayacaksınız. Kordon sahilinde Truva filminde kullandıkları at var kocaman gidip orada fotoğraf çekilip sonra da hemen Gelibolu'ya geçebilirsiniz. Çünkü bu tarafta hiçbir şey yok dün oradayken açlıktan ölüyorduk. İnsan bir tane düzgün bir mekan açamaz mi? Gerçekten çöplüktü. Heryer çok pisti. Gelibolu'ya geçince hayat bulduk.Bir daha Gelibolu hariç Çanakkale'ye uğramayı düşünmüyorum.

  • avatar

    @alpaydincer4326

    Benim şu ana kadar Türkiye'de gördüğüm en iyi müze sıralamasında ilk 3'e girer. 4 katlı bir müze. Hakkını vererek gezmek isterseniz en az 3 saatinizi ayırmanız yerinde olacaktır. Tabii bu süre sadece müze için, ören yerini vs gezmek isterseniz 1 gün yetmez. Burayı farklı yapan şey şu: Tarihi eserleri koyup öylece bırakmamışlar. Çeşitli görsellerle, belgelerle, oyunlarla, simülasyon ve videolarla desteklemişler ki anlaşılsın.Zira Troya öyle bir bölge ki 5000 yıla 7-8 kez yerleşim yeri kurulmuş. Kazdıkça, daha derine indikçe farklı bir yüzyıla ait eser çıkıyor. Dipsiz kuyu gibi burası. Heyecanı da buradan geliyor bence. Kesinlikle gitmelisiniz arkadaşlar.

  • avatar

    @kenantasgin

    Gezdiğim en güzel, en yaratıcı müze! Ulaşım hakkında: Eğer Çanakkale merkezden toplu taşıma ile gelmek isterseniz Köprübaşından kalkan Truva arabalarına binmeniz gerekiyor. Ancak saatlerini önceden öğrenmekte fayda var. Servisler sizi antik kentin veya müzenin önünde bırakıyor. Zaten ikisinin arasındaki mesafe de oldukça kısa, yürüyerek aralarında geçiş yapılabilir. Müze hakkında: Müze, girişinden itibaren sunduğu eserlerle bile ne kadar dolu doldu olduğunu hissettiriyor. Konsept olarak 4 ayrı kattan oluşmuş ve her bir katın ayrı bir teması var. Tarih bilgilerinden, mitolojik hikayelere, kazı çalışmalarına kadar detayları anlatımlar içeriyor. Terasa ulaştığınız zaman ise müzede edindiğiniz bilgilerle etrafınıza baktığınız zaman gördüğünüz her şey daha anlamlı geliyor, koskoca bir tarih gözlerinizin önünde canlanıyor. Müze kartınız ile ücretsiz giriş yapabiliyorsunuz. Tüm detaylarıyla gezmek, müzeye doymak istiyorsanız mutlaka yarım gününüzü ayırmanızı öneririm. Son olarak, müzeden antik kente doğru yürürken yol üstünde bulunan hediye tezgahlarına uğrarsanız ilk sıradaki (müze yönünden ilk sıra) Hayriye Teyzenin tezgahına bakmayı, sohbet etmeyi öneririm :)

  • avatar

    @mehmetdemiral4650

    Müze gerçekten harika yapılmış. Yüksek tavanlar ve geniş alanlarla oldukça ferah bir yapısı var. Tasarım anlamında da mimarlar oldukça başarılı iş çıkartmışlar. Kafeterya ve mağaza çalışanları çok kibar. Ancak bir çok müze ziyaretimde olduğu gibi buradan da üzülerek ayrıldım. Bizim topraklarımıza ait hazinelerin yabancılar tarafında çalınması ve geri almak için elimizden bir şey gelmiyor olması bizi çok üzdü. Gidip bundan binlerce yıl önce yapılmış olan altın takıları gördüğünüzde ve bunların sadece bizim elimizde kalan kısmı olduğunu düşündüğünüzde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

  • avatar

    @enginboncuk8428

    Troya antik kentine varmada 500 metre kadar önce, sol tarafta çok güzel bir mimari yapı. Araçla ulaşımı kolay ve geniş bir otoparkı var. Müzenin girişi zeminden bir kat aşağı inen rampayla başlıyor. Rampanın duvarlarında heykeller, mezar taşları, sahne canlandırmaları, Troya katmanlarını ve bölgede yaşayan medeniyetleri anlatan haritalar ve fotoğraflar yer alıyor. Rampayı bitirip binanın içine girdiğinizde görevliler sizi bilgilendiriyor. Girişte ayrıca vestiyer, hediyelik eşya dükkanı ve kafe yer alıyor. Müze dört kat ve bir de teras kattan oluşuyor. Sergi salonlarında heykel, yazıt, lahit, sikke, bardak, balta, kılıç, sunak, toprak kaplar, seramikler ve çeşitli tarihi kalıntılar görülüyor. Müzenin katlarına rampalardan çıkarak ulaşılıyor ve rampalar boyunca yine solunuzda tarihi eserler, haritalar ve canlandırmalar yer alırken sağınızda cam aralıklardan savaşın yaşandığı ovayı görüyorsunuz. Rampalar size müzeden ayrılmış hissi verirken tarihten hiç koparmadan diğer kata taşıyor ve karşınızda yine mükemmel bir salon. Troya'nın katmanlarını gezer gibi tüm katları gezdikten sonra terasta savaşın yaşandığı alanı ve antik kenti görecek şekilde bir manzara sizi bekliyor.


  • Künye

    ✅ Müzeler : Troya Müzesi
    ✅ Giriş Ücreti : Ücretsiz
    ✅ Yerel Rehber : 21 Değerlendirme
    ✅ Genel Puan : 4.4/5.0

    Çalışma Saatleri

    Pazartesi 08:30 - 22:00
    Salı 08:30 - 22:00
    Çarşamba 08:30 - 22:00
    Perşembe 08:30 - 22:00
    Cuma 08:30 - 22:00
    Cumartesi 08:30 - 22:00
    Pazar 08:30 - 22:00

    İşletmeyi Sahiplenin

    Bu işletme sizemi ait ? Hemen bize ulaşın ve işletmenizi yönetmeye başlayın.



    Katkı Sağlayanlar

    Müzeler Troya Müzesi Troya Müzesi +902862176740 17100 Tevfikiye/Çanakkale Merkez/Çanakkale, Türkiye Troya Müzesi Troya Müzesi hakkında Yerel Rehberler tarafından yazılmış yüzlerce güncel yorum. Troya Müzesi Nerede, Nasıl Gidilir, Ücretler ve daha fazlası burada. ₺₺ TR 39.9553931 26.2493621 True Türkiye Sigara İçilmez Yerel Rehber Nakit, Kredi Kartı
    4.4/5 21