Don Kişot Pansiyon, Olimpos : Olympos'de bulunan bir oteldir. Olympos'da güzel ve konforlu bir tatil geçirmek için bu oteli tercih edebrsiniz. Don Kişot Pansiyon, Olimpos oteli tüm odaları ve olanakları ile sizlere en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor. Bu otel için rezervasyon yapmadan önce müsaitlik durumu hakkında bilgi almanızı tavsiye ederiz. Olympos‘ya geldiğinizde gezilecek yerler hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz https://www.yerelnet.org.tr/il/Olympos/ sayfamızı ziyaret edebrsiniz. Don Kişot Pansiyon, Olimpos : YazIr Mahallesi Olympos Mevkii Kumluca, Olimpos 07350 Türkiye adresinde bulunmaktadır. Bu otel YerelNET ekibi tarafından ziyaretçilere bilgi sunmak amacıyla eklenmiştir. Daha detaylı bilgi için otelin resmi web sitesini ziyaret edebrsiniz.
Genel Bilgiler
Genel Kurallar
Rezervasyon sonrasında tesis/mülk sahibi tarafından onaylanmış Kiralama Sözleşmesi veya Rezervasyon Formunu size mail olarak gönderilmesini talep edin. Rezervasyon İptal durumlarında haklarınızı korumak için lütfen sözleşmeyi dikkatlice okuyunuz.
Belli bir oranda depozito/peşinat isteyen tesis/mülk sahibine ödeme yaparken her zaman Sözleşmede bulunan banka bilgilerine ödeme yapınız. Yapılan ödemelerden YerelNET sorumlu tutulamaz.
YerelNET, doğabilecek sıkıntıları önlemek ve Misafir veya Tesis/Mülk sahibinin memnuniyetini korumak adına dilediği zamanda ilanları yayınlanmasını durdurabilir. YerelNET hiç bir şekilde misafir veya tesis/mülk sahibinden rezervasyonlar için komisyon talep etmez.
Genel Bilgiler
- Tesis +16 yaş üzerine hizmet vermektedir.
- Tesis Evcil Hayvan Kabul Etmemektedir.
- Tesise giriş saati 14:00 / Çıkış saati 12:00 dır.
- Tesise kurallar ve şartlar olabileceğini unutmayın.
Genel Kurallar
Rezervasyon sonrasında tesis/mülk sahibi tarafından onaylanmış Kiralama Sözleşmesi veya Rezervasyon Formunu size mail olarak gönderilmesini talep edin. Rezervasyon İptal durumlarında haklarınızı korumak için lütfen sözleşmeyi dikkatlice okuyunuz.
Belli bir oranda depozito/peşinat isteyen tesis/mülk sahibine ödeme yaparken her zaman Sözleşmede bulunan banka bilgilerine ödeme yapınız. Yapılan ödemelerden YerelNET sorumlu tutulamaz.
YerelNET, doğabilecek sıkıntıları önlemek ve Misafir veya Tesis/Mülk sahibinin memnuniyetini korumak adına dilediği zamanda ilanları yayınlanmasını durdurabilir. YerelNET hiç bir şekilde misafir veya tesis/mülk sahibinden rezervasyonlar için komisyon talep etmez.
Özellikler





Fiyatlar
Sıkça Sorulan Sorular
Tüm Yorumlar
5.0
Künye
✅ Oteller : | Don Kişot Pansiyon |
✅ Giriş Ücreti : | Ücretsiz |
✅ Yerel Rehber : | 6 Değerlendirme |
✅ Genel Puan : | 5.0/5.0 |
Çalışma Saatleri
Pazartesi | 09:00 - 17:00 |
Salı | 09:00 - 17:00 |
Çarşamba | 09:00 - 17:00 |
Perşembe | 09:00 - 17:00 |
Cuma | 09:00 - 17:00 |
Cumartesi | 09:00 - 17:00 |
Pazar | 09:00 - 17:00 |
İşletmeyi Sahiplenin
Bu işletme sizemi ait ? Hemen bize ulaşın ve işletmenizi yönetmeye başlayın.
@omerfaruk3323
Sakin tam kafa dinlemelik bir vaktine denk geldik sabah akşam yemek var odalar betonarme ve ağaç ev olacak şekilde düzenlenmiş. Aile işletmesi. Ailecek kalinabilir bir yer. Yemekleri lezzetli. Havuzu güzel. Hayvan dostu bir pansiyon kedi köpeğinizle de gelebilirsiniz. Çocuklar ilk kez burada köpek sevdiler(fobileri olmasına rağmen). Memnun kaldık.
@sevdakilkis
İşletmeci Nilgün hanım burayı henüz yeni kiralık devir almış. Odalarda cok eksik var. Hizmete tam oturmamış. Nilgün hanım yinede elinden gelen en iyisini yapmaya çalışıyor. Açık büfe de sona kalanlar maalesef çeşit bulamıyorlar. Çok beklenti içine girmeyin. Mütevazı bir tatil ve özellikle doğa tutkunları için yinede güzel bir tatil olabilir.
@smokeringemisi
Iki gün kaldık ve tek kelime ile hayran kaldık. Yer çok sakin, huzurlu ve insanın içini rahatlatıyor. Sahibi ve personelleri gayet samimi ve iyi insanlar, her konuda yardımcı oluyorlar. Bundan sonra Olimpos'taki ilk adresimiz burası olacak.
@bilalacar1714
Çok güzel bir yer odalardan pansiyon olduğu için temel ihtiyaçları karşılayacağınzi bilin otel odası değil sonuçta. Bahçesindeki havuzu da nar ağaçları ve yeşilliğin içinde gayet güzeldi. Sabah kahvaltısıda masaya servis şeklinde olması açık büfe yerine gayet iyiydi
@rumeysaaltunsoy
Ailemle 1 gece olimposa ayırmıstık ama böyle masalsı bi yerde konaklayacağımızı bilmiyorduk.1 gece ayirdigimiza pisman olduk. Kesinlikle tavsiyemdir tertemiz odalar. Cok ilgili sahipleri ve cok tatli insanlar. Dogayla ic icesiniz gune yemyesil manzarayla uyanmak harika. Kesinlikle birdaha gelecez...
@gizemozturk3099
Guleryuzlu harika işletmecilerin olduğu sessiz sakin yeşillikler içinde havuzu olan tam kafa dinlemelik bir mekan. 5 gün boyunca çok memnun kaldık. Kahvaltı ve akşam yemekleri de lezzetli ve gayet yeterli idi. Ne istediğinizi bilerek gittiğinizde sizi fazlasıyla memnun edecek bir işletme. Biz ortamın samimiyetinden ve sakinliginden çok mutlu olduk. Havuzun varlığı büyük avantaj. Denize diğer mekanlar kadar yakın değil arabayla 5 dk falan ama biz zaten bunun verdiği sakinliği ve sessizliği sevdik. Yalnız ayrılmadan önce dedeye hoscakal demeyi atladık. Tatlı küçük adam Doğa Deniz ve tatlı dedesine selam olsun buradan :) Görüşmek üzere.